Home
Joomvision.com
Dobitë e Shërimit me Kur'an dhe Sunnet MËNYRA MË E MIRË PËR T’U  SHERUAR NGA MAGJIA Si mund të bëhet një lutje Kur’ani dhe Shërimi Si të jetojmë me Kuranin? Fara e Zezë (Vaji i Farës së Zezë) dhe elementet shëruese të saj Magjia - rreziku real per individin, familjen dhe shoqërinë ARMIQËSIA NË MES NJERIUT DHE SHEJTANIT Letër përgëzuese për ata të cilët Allahu i sprovoi me magji, mess dhe syrin e keq Dallimi në mes epilepsisë mjekësore dhe asaj që shkaktohet nga exhinët Kaptina En Nas-Kaptina e cila largon dëshpërimin, pikëllimin dhe vesveset Islami ndalon bartjen e hajmalive Ruaju nga këto gjëra Dallimi në mes epilepsisë mjekësore dhe asaj që shkaktohet nga exhinët Përse ngushtohet gjoksi

Dobitë e Shërimit me Kur'an dhe Sunnet

Padyshim,dobitë e shërimit me kur'an dhe sunnet jane të…

MËNYRA MË E MIRË PËR T’U SHERUAR NGA MAGJIA

Falënderimi i takon Allahut,lavdërimi dhe paqja e Tij qofshin…

Si mund të bëhet një lutje

Allahu i Madhëruar thotë në Kuran:"(O, besimtarë!) Më kujtoni…

Kur’ani dhe Shërimi

Kur’ani është shërim dhe mëshirë për të gjithë ata…

Si të jetojmë me Kuranin?

Si të jetojmë me Kuranin? Cila ishte jeta e…

Fara e Zezë (Vaji i Farës së Zezë) dhe elementet shëruese të saj

Vlera e këtij vaji në hadithet e Muhammedit, alejhi…

Magjia - rreziku real per individin, familjen dhe shoqërinë

Magjia - rreziku real per individin, familjen dhe shoqërinë…

ARMIQËSIA NË MES NJERIUT DHE SHEJTANIT

SHQYRTIMI I PARË Shkaqet e armiqësisë,historia dhe ashpërsia e…

Letër përgëzuese për ata të cilët Allahu i sprovoi me magji, mess dhe syrin e keq

Këtë mesazh ua dërgoj vëllezërve dhe motrave të besimit…

Dallimi në mes epilepsisë mjekësore dhe asaj që shkaktohet nga exhinët

Padyshim,epilepsia ndahet ne dy lloje ate organike me te…

Kaptina En Nas-Kaptina e cila largon dëshpërimin, pikëllimin dhe vesveset

En Nas 1. Thuaj: "Mbështetem (mbrohem) me Zotin e…

Islami ndalon bartjen e hajmalive

Pa dyshim,fenomeni i bartjes se hajmalise në kohën tone…

Ruaju nga këto gjëra

1- Ruaju nga Shirku dhe Kufri (t’i shoqërosh Allahut…

Dallimi në mes epilepsisë mjekësore dhe asaj që shkaktohet nga exhinët

Padyshim,epilepsia ndahet ne dy lloje ate organike me te…

Përse ngushtohet gjoksi

Çdo herë në ndodhin e diçkaje ka shkaqe te…
Joomvision.com

Mirëserdhët në faqen tonë

ZooTemplate

Arsyeja e ekzistimit të kësaj faqe, për të diskutuar

rreth realitetit të magjisë, përbëhet nga disa faktorë. Do t’i përmendim disa prej tyre:

1. Përpjekja për të përmirësuar devijimet nga besimi i drejtë islam tek shumë muslimanë të sotshëm shqiptarë. Duhet të kemi parasysh se kjo temë fillimisht ka të bëjë me besimin-imanin, dhe se teprimi apo lënia mangët në këtë fushë bënë që njerëzit të largohen nga besimi i drejtë dhe shërimi i vërtetë islam.
Shkrimet e kësaj faqeje do të jenë të bazuara në studimet e dijetarëve të mëhershëm islam dhe atyre bashkëkohor, studime të cilat janë bërë nën dritën e Kur’anit dhe Sunnetit dhe përvojës praktike në këtë fushë në mënyre që njerëzit ta shohin të vërtetën dhe të orientohen drejt saj.

2. Nevoja e madhe në kohët e fundit për të sistemuar dhe vendosur bazat e këtij shërimi tek ne (shqiptarët muslimanë) Shërimi nuk mund të ketë sukses përveçse me baza, rregulla, dispozita të çarta. Dihet mirë se çështja e shërimit islam është e ngjashme me çështjet e shkencave tjera islame.

3. Përhapja e sëmundjeve të cilat godasin shpirtin njerëzor siç janë: Epilepsia nga ana e xhinëve [sar’a] , magjia, hasedi-xhelozia dhe syri i keq.

4. Orientimi në një mase të madhe i njerëzve për t’u shëruar nga këto sëmundje në rrugë jo ligjore , me mjete dhe forma që janë në kundërshtim të plotë me mësimet e pastërta islame.

Read more...

fundit

Dobitë e Shërimit me Kur'an dhe Sunnet

Dobitë e Shërimit me Kur'an dhe Sunnet

Padyshim,dobitë e shërimit me kur'an dhe sunnet jane të shumta dhe të njëjten kohe madhore. Muhammedi...

Dobitë e Shërimit me Kur'an dhe Sunnet

Dobitë e Shërimit me Kur'an dhe Sunnet

Padyshim,dobitë e shërimit me kur'an dhe sunnet jane të shumta dhe të njëjten kohe madhore. Muhammedi...

MËNYRA MË E MIRË PËR T’U  SHERUAR NGA MAGJIA

MËNYRA MË E MIRË PËR T’U SHERUAR NGA MAGJIA

Falënderimi i takon Allahut,lavdërimi dhe paqja e Tij qofshin mbi të Dërguarin dhe ithtarët e...

MËNYRA MË E MIRË PËR T’U  SHERUAR NGA MAGJIA

MËNYRA MË E MIRË PËR T’U SHERUAR NGA MAGJIA

Falënderimi i takon Allahut,lavdërimi dhe paqja e Tij qofshin mbi të Dërguarin dhe ithtarët e...

Vlera e përkujtimit të Allahut dhe frytet e tij

Vlera e përkujtimit të Allahut dhe frytet e tij

Vlera e përkujtimit të Allahut dhe frytet e tij All-llahu i Madhëruar thotë: “Të përmendurit e All-llahut...

Dallimi në mes epilepsisë mjekësore dhe asaj që shkaktohet nga exhinët

Dallimi në mes epilepsisë mjekësore dhe asaj që shkaktohet nga exhinët

Padyshim,epilepsia ndahet ne dy lloje ate organike me te cilen mirret mjeksia organike dhe epilepsia...

Lutjet

Lutjet

Zoti ynë mos na bë neve me mizorët!" 7:47- Zoti ynë, na dhuro durim dhe...

Si mund të bëhet një lutje

Si mund të bëhet një lutje

Allahu i Madhëruar thotë në Kuran:"(O, besimtarë!) Më kujtoni Mua (me lutje e adhurime), që...

Kohët,vendet dhe momentet më të përshtatshme për bërjen e duasë

Kohët,vendet dhe momentet më të përshtatshme për bërjen e duasë

1.Nata e Kadrit.2.Fundi i natës.3. Pas namazeve farze.4. Midis ezanit dhe ikametit.5.Një kohë e caktuar...

A lejohet ta fshehë sëmundjen e magjisë kur dikush i ofron martesë?

A lejohet ta fshehë sëmundjen e magjisë kur dikush i ofron martesë?

A lejohet ta fshehë sëmundjen e magjisë kur dikush i ofron martesë? Hoxhë i nderuar: Kam një...

«
»

Duatë e shërimit

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Video për ju

Shpërndajeni...

Kontaktoni

Shfrytëzoni këtë hapësirë për të bërë pyetje,apo për kontakt të përgjithshëm

Kontaktoni pas namazit të akshamit, sipas kohës lokale të Kosovës:

+37744-159-517

Faqja është në mirëmbajtjen e hoxhë Musli Zymberi
Abonohuni për tu njoftuar